Gulv

Gulv

Gulv

Noe av det første man legger merke til når man går inn i et rom er gulvet. Men hva slags gulv skal man velge? Et godt gulv skal fremheve rommet, være behagelig å gå på, og samtidig såpass slitesterkt at man ikke trenger å skifte det på årevis. Det skal også være lett å legge, så man kan gjøre det selv.

Vi har et bredt sortiment av parkett, laminat og vinylclick - med opp til 25 års garanti. Ta en titt, og la det inspirere!

Standard format

Se utvalget »

Mønster parkett

Se utvalget »

Standard format

Se utvalget »
Laminat

Laminat

Se utvalget »

Flis format

Se utvalget »

XXL format

Se utvalget »
Parkett

Parkett

Parkett kommer i en rekke dimensjoner og stiler, og hvert bord er i seg selv et lite stykke håndarbeide. Lagt sammen blir disse bordene til et fantastisk parkettgulv som kan definerer hele rommet det er lagt i, eller på en beskjeden måte utgjøre “the final touch”.
Se utvalget »

XXL format

Se utvalget »

XL Format

Se utvalget »

Vinylclick med korkunderlag

Se utvalget »
Vinylclick

Vinylclick

Det finnes nesten ingen begrensninger når det gjelder vinyl, og du kan få det i alle slags fargevariasjoner og formater. Legger du et vinylgulv med treimitasjon i staver, kan du få et slitesterkt gulv som er forbløffende likt parkett - og det er ikke vanskelig å gjøre det selv! Her kan du se vårt utvalg av vinylstaver.
Se utvalget »

Catega 5mm

Se utvalget »
Gulvvarme

Gulvvarme

Fordelene med varme i gulvet er at du varmer opp den overflaten som du hele tiden er i kontakt med, i tillegg til at hele rommet får en jevn temperatur. Gulvvarme er en energiøkonomisk installasjon. Når varmen kommer der du mest trenger den vil resultatet ofte være at du kan senke temperaturen 2-3 grader. Enkel tilkobling SAGA Comfort gulvvarme tilkoblingen gjør det så enkelt å montere at du ikke trenger elektriker for å montere gulvvarmen. Uansett om du har et lite rom eller stort og komplisert, vil det være enkelt å dekke hele overflaten med varmefolie, takket være det fleksible systemet hvor du kan koble sammen forskjellige bredder og lengder. Du kan til og med kappe lengden til akkurat ditt behov. Kontrolleren er enkel å betjene og kan stilles inn på dagog nattsenkning helt etter dine ønsker. Temperaturen styres etter en gulvføler og vil aldri overstige 27°C i overflaten på gulvet. SAGA Comfort tilfredsstiller derfor kravet til alle store gulvleverandører.

SAGA Comfort gulvvarme er meget enkelt å montere

  • Du kan montere SAGA Comfort selv uten behov for elektriker 
  • Kontrolleren er meget enkel å betjene og gir god varmeøkonomi 
  • Hele systemet bygger kun 0,6 mm. 
  • Gir en overflatetemperatur på 27°C, effekt varmefolie: 60 w/m2 
  • Varmefolien kan klippes i ønsket lengde, noe som gir optimal varmedekning 
  • Tilkoblingsledninger i lengde 0,65 m, 1,05 m og 3 m - kan sammenkobles 
  • Fleksibelt, velg mellom to bredder (60 cm og 100 cm) og tre lengder (3,15 m, 4,15 m og 5,15 m)

 

Se video av Saga Comfort her:

Se utvalget »

Catega 6mm lydreduserende

Se utvalget »

Flis format

Se utvalget »
Dørmatter

Dørmatter

Teppeflis er enkelt å legge og kan lett transporteres til lokaler der det er umulig å komme til med store ruller. Er du uheldig og får en skade på teppet er det enkelt å bytte den aktuelle delen. Med teppeflis kan kan du skape variasjoner både med leggemønster og farge.
Se utvalget »
Tilbehør

Tilbehør

Se utvalget »

Inneklima

Hvorfor tilsette fukt ditt hjem?

Når temperaturen synker, slår du på varmen, og dermed vil den relative fuktigheten innendørs reduseres. Temperaturforskjellen tørker opp innendørs luft. Den relative luftfuktigheten kan gå helt ned i 20 til 30%, mens det optimale fuktighetsområde er 45-55%.
En lav luftfuktighet kan være årsaken til sprekker i parkett, lister og tremøbler. T
revirke gir da fra seg fuktighet og det krymper og trekker seg sammen, det er derfor viktig at luftfuktigheten i rommet holdes rundt 35-60 %

Når man puster i for tørr luft kan man få helseplager, eller plagene man har fra før kan bli værre å håndtere. Man kan få problemer med astma, bronkitt, sinusitt eller generell dehydrering siden kroppsvæsker blir utarmet under respirasjonen. De vanligste symptomene er tørre øyne, eksem, kløe, tørre nesegangene ogsprukne lepper på grunn av tørr luft.

Med et hygrometer kan du enkelt holde kontroll på luftfuktigheten i boligen din, enkelte lutfuktere har også hygrometer innebygd.

Se utvalget »

Renhold & Pleie

Se utvalget »
Utviklet av Netpower | Kjøpsvilkår | Informasjonskapsler