Komplett Innredning

Vår innredning fra Nogard gir deg mye garderobe for pengene. Her får du alt du trenger til å bygge din perfekte garderobe. I tillegg til høykvalitets skillevegger og hyller, kan du også få skuffer i 43, 53 og 73 cm bredde. Vi tilbyr også en helt genial skohylle som må oppleves.

Vår innredning kommer i i hvit som hovedfarge, mens noe kan også kjøpes i sølv. Dette sørger for at innredningen passer til alle rom. Bygg din personlige garderobe med komponenter av høyeste kvalitet. Skuffene er kraftige, med solide skinner, fulluttrekk og softclose. her kan du tilpasse innredningen til din personlige stil. Innredningen er meget enkel å montere, og du skal lete lenge etter en rimeligere garderobeinnredning med samme standard.

Vi har to forskjellige kategorier innen innredning, fastmontert, eller på skinner. Begge kategoriene kan fint kombineres ved å sette inn skinner på innredningen. Da får du både trådkurver, skohyller og buksehenger, sammen med hyller og skuffer.

For at du skal være helt sikker på at alle produktene du ønsker å kjøpe anbefaler vi at du tar en tur innom nærmeste Fix Bolig butikk, så vil de hjelpe deg med å bestille opp til dine eksakte mål.
Utviklet av Netpower | Kjøpsvilkår | Informasjonskapsler