Garderobe

Garderobe

Skreddersy din garderobe!

Vi har et stort utvalg skyvedørsfronter som kan lages etter ditt design og dine mål. Smale, brede, lave, høye og dører for skråtak. Alt tilpasses slik du vil ha det. Alle våre skyvedører er i høy kvalitet, både skinnesystem og materiealvalg, som f.eks at alt glass er sikkerhetsglass. Vi har også kvalitetsinnredning slik at du får en fullverdig garderobeløsning. Kom innom, så hjelper vi deg!

Har du et smalt område å lage skapet ditt på er foldedøren en god løsning. Det gir maksimal tilgang inn i skapet, og muligheten til å utnytte plassen best mulig med tanke på innredning. Foldedører kan lages med alle typer fyllinger og sprosser

Komplett Innredning

Komplett Innredning

Vår innredning fra Nogard gir deg mye garderobe for pengene. Her får du alt du trenger til å bygge din perfekte garderobe. I tillegg til høykvalitets skillevegger og hyller, kan du også få skuffer i 43, 53 og 73 cm bredde. Vi tilbyr også en helt genial skohylle som må oppleves.

Vår innredning kommer i i hvit som hovedfarge, mens noe kan også kjøpes i sølv. Dette sørger for at innredningen passer til alle rom. Bygg din personlige garderobe med komponenter av høyeste kvalitet. Skuffene er kraftige, med solide skinner, fulluttrekk og softclose. her kan du tilpasse innredningen til din personlige stil. Innredningen er meget enkel å montere, og du skal lete lenge etter en rimeligere garderobeinnredning med samme standard.

Vi har to forskjellige kategorier innen innredning, fastmontert, eller på skinner. Begge kategoriene kan fint kombineres ved å sette inn skinner på innredningen. Da får du både trådkurver, skohyller og buksehenger, sammen med hyller og skuffer.

For at du skal være helt sikker på at alle produktene du ønsker å kjøpe anbefaler vi at du tar en tur innom nærmeste Fix Bolig butikk, så vil de hjelpe deg med å bestille opp til dine eksakte mål.
Se utvalget »
Lagerhyller

Lagerhyller

Se utvalget »
Garderobedør og profil

Garderobedør og profil

Det er 5 forskjellige typer profiler eller gripelister å velge mellom. Til felles for alle profiler eller gripelister er at de er måltilpassede. Alle profiler passer på våre gulvgående skyvedører med skinnesett i alumunium og kraftige kulelagerhjul med avsporingssikring. Alt av ypperste kvalitet. Alle våre profiler fåes i inntil 480 cm bredde og 254 cm høyde, og kan spesialbestilles etter egne mål.
Se utvalget »
Utviklet av Netpower | Kjøpsvilkår | Informasjonskapsler